Kućno carinjenje

 

Pojednostavljeni carinski postupak – kućno carinjenje je proces koji značajno smanjuje vreme potrebno za carinjenje robe. Kućno carinjenje u Srbiji predstavlja postupak carinjenja robe prilikom uvoza i izvoza u sopstvenim prostorijama, čineći na taj način carinjenje robe mnogo bržim i efikasnijim.

Zahvaljujući pojednostavljenom carinskom postupku, kompanije su u mogućnosti da svoju robu deklarišu bez papirne dokumentacije, podnošenjem dokumenata elektronskim putem.

Kućno carinjenje  – Smanjujući troškove carine i privrednih subjekata, ubrzavanje procedure i protoka robe, rasterećenje carinskih terminala i ljudi, smanjenja greške kod carinjenja i unapređenja saradnje sa privrednim subjektima, neke su od prednosti ovog carinskog postupka.

Spore, nejasne, komplikovane i pre svega skupe carinske procedure mogu značajno da utiču na način poslovanja i funkcionisanja kompanije. Prateći trendove i potrebe tržišta i u cilju ostvarivanja uštede u potrebnom vremenu za trajanje postupka, postoji mogućnost carinjenja van radnog vremena carine kao i finansijskoj uštedi …

Uvođenjem instituta ovlašćeni primalac/pošiljalac, došlo je do ključnih promena u tehničkom načinu funkcionisanja pojednostavljenog carinskog postupka.

Ubrzajte i unapredite sopstveno poslovanje, potražite pouzdane i tačne informacije od našeg stručnog i kvalifikovanog tima kako za pojednostavljene carinske postupke tako i za brojne druge usluge vezane za carinjenje robe. Kontaktirajte nas odmah!

kućno carinjenje