Nakon višegodišnjeg rada u carinskim organima i učešća u uvođenju i realizaciji instituta Ovlašćenog privrednog subjekta za područje Republike Srbije, vreme je da OPS Konsalting stečeno znanje i iskustvo podeli sa onima kojima je to potrebno.

Redovno praćenje carinskih propisa, komunikacija sa učesnicima u postupku i upoznavanje svakodnevne problematike omogućilo nam je da sagledamo sve procese iz vizure poslodavca i shvatimo da zakonska regulativa treba da omogući lakše i bezbednije funkcionisanje privrede, a ne gušenje procesa proizvodnje i trgovine.

Cilj nam je da steknemo poverenje onih kojima možemo pomoći svojim stručnim znanjem, ali i da proširimo svoje sposobnosti iz prakse kako velikih, tako i srednjih i malih sistema. Svaki učesnik u međunarodnom trgovinskom lancu ima svoj lični pečat i zahteva pažljiv i temeljan pristup.

Zahvaljujući stručnim i efikasnim uslugama koje nudi OPS Konsalting, brojne kompanije uspešno savlađuju komplikovane carinske procedure i svakodnevno napreduju ka željenom cilju.

OPS Konsalting je optimalan spoj mladosti i iskustva. Tu smo za Vas.

 OPS Konsalting